Diskuze
Steak se zeleným pepřem a gorgonzolou a slaninová kukuřice s fazolkami podle Karolíny Kamberské
Steaky pro mě jsou symbolem luxusu, nejspíš z toho přízemního důvodu, že steakové maso není zrovna laciná legrace, zvlášť když máte velkou rodinu. V dobách, kdy jsem měla malé děti a velmi hluboko do kapsy, jsem učinila spoustu pokusů s lacinějšími druhy hovězího masa, z nichž po opečení logicky vznikla žvýkací guma, než mi došlo, že tudy cesta nevede.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JT
9. 2. 2019 23:21
Jeste lepsi nez potahovat nebo namacet prkenko je dat maso do mikrotenoveho sacku. Pak to necaka po kuchyni
0
0
možnosti