130 let

Diskuze

2,5 tuny rýžových závitků se povalovaly vedle myšího trusu

Ve sklepě plného plísně a myšího trusu vyráběla skupina Vietnamců rýžové závitky pro odběratele z nedaleké asijské tržnice Saparia.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J. Frgalova

20. 1. 2012 12:20
chcete mít něco extra

máte to i s parádou milí konzumenti dotlačených hnusů z Asie.

0 0
možnosti
PS

P. Sulc

19. 1. 2012 22:39
Hodne Vietnamcu dela poctive, ve svych

kamennych obchodech. Ale je dost take vselijakych sejdiru. Proc je stat proste neposle zpet? Kdyz by par set pestitelu marihuany nebo ''vyrobcu" potravin bylo poslano zpet do Asie, asi by ti dalsi dali pokoj. A nebo ze by se feudalni pani v Bruselu zlobili na neposlusny poddansky stat?

0 0
možnosti

v. čajka

19. 1. 2012 19:42
Dobrou chuť,cajzli!

0 0
možnosti
JA

J. Alexa

19. 1. 2012 21:04
Re: Dobrou chuť,cajzli!

To vozijó do Štatlu a tam to gáblujó betálný borci!

0 0
možnosti
JF

J. Farmačka

19. 1. 2012 19:18
Jsou to dobytkové a chovají se úplně stejně jako

ve Vietnamu, kde se běžně na tržištích prodávají jako maso krysy. Měli by být všichni do jednoho deportováni do Vietnamu. Nikdy se nepřizpůsobí našim pravidlům a podmínkám a budou zde opruzovat, kšeftovat s falzifikáty, s drogami, uzavírat se společnosti, aby jim nebylo vidět pod prsty. Kdo jim zde povolil pobyt v takovém počtu, měl být už dávno na Pankráci na hodně dlouho. Jejich vystěhování by se mělo stát jedním z hlavních hesel pro příští volby.

0 0
možnosti
JD

J. David

19. 1. 2012 20:03
Re: Jsou to dobytkové a chovají se úplně stejně jako

Co máte proti krysímu masu? Ona to není krysa (rathus  rathus) ta je vzácná, ale potkan (rathus norvegicus). Nakonec, je to jemné maso, kam se hrabe králík, nutrie či bobr. Zajíc není hlodavec, ale pišťuchovitý, nicméně zaječí svíčková je kulinářský zážitek. Odborníci tvrdí, že visící zajíc se musí sám na půdě odtrhnout, aby dobře fermentovaný sám přilezl do hrnce. Víte, co sežerete z produktů z marketů? Jako profesionální myslivec jsem sežral kde co. Myší bobky byly vždy kořením. Taková slučí mázdra, potíraná na prsíčka při pečení, lahůdka. Stehýnka z plcha nebo havraní vývar s nudlemi, veverčí guláš s příchutí oříšků, toť balada. Kočka na divoko, sousedka se mohla užrat. Víte, jak rozeznáte kočku v omáčce od králíka? Schválně, dejte odpověď. Jenom na psa jsem nikdy nezmáčkl, i když jsem psí maso baštil. Mí psi se pak ode mne několik dní odvraceli. Asi tak.

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás