Diskuse k článku: Jak poznat závadné hovězí z Polska? Ptejte se řezníků, pozorně čtěte etikety

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 15
  • Poslední: 7.2.2019 18:10
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
V. Houten 7.2.2019 18:10

"Jak poznat závadné hovězí z Polska? Ptejte se řezníků"

Ano, každý vám řekne, že má závadné hovězí z Polska:-D

R. Vacek 6.2.2019 17:51

Já poznám závadné hovězí z Polska tak, že má chuť jako to argentinské.

F. Doušek 6.2.2019 10:01

Dnes jsem kupoval kousek hovězího a na dotaz, zda není z Polska se řeznice rozesmála. Že prý je dobře, když sleduju televizi.

J. Krutil 6.2.2019 10:37

Pražský business ))))))):"Toman: Polské maso skončilo v luxusních restauracích. Vydávají ho za argentinské s cenovkou 1000 korun."

Jen ať se nažerou té mědi pražští kuci. )))))

J. Šrámek 6.2.2019 9:57

Jen tak si vzpomínám,jak u každé vesnice byl kravín a vepřín,mnohde i drůbežárny a maso v obchodech nebylo.Přední hovězí nepočítám,bůček byl jako dnešní sádlo na vypouštění.Poměr bůčku k jednomu kilu kýty byl osm metrů délky.Stačí donutit příslušné úředníky pracovat!Potom se takové ,,šmakulády" k nám nedostanou.Jejich kanceláře zmenšit na velikost výtahu pro deset osob.Napsat mohou vše tabletem z místa kontrol.

K. Čtvrtý 6.2.2019 9:47

A co takhle vyhlasit soutez, kdo pozna zavadnou flakotu? Chrcht chrocht evropske mnamky. :-P

K. Novák 6.2.2019 9:51

Víte houby po čem se spravíte.

J. Krutil 6.2.2019 10:00

tak v tom měl Brusel ještě donedávna jasno. Výrobek je akorát přizpůsoben krajovým zvyklostem.

J. Krutil 6.2.2019 9:35

jak ještě dlouho bude trvat nastolený stav. Když jdu nakupovat tak vlastně nejdu nakupovat ale jsem na cestě poznání. Od čeho si platíme státní úředníky zaměstnané v institucích jako je ČOIka, SZPI a jiní lehkojedi?

Uplnej Vypatlanec 6.2.2019 7:55

aha, takze na etikete bude "Jsem zkazene maso z Polska" haha

Š. Matyášová 6.2.2019 6:43

když hovězí ,tak jedině z Mitrova od Karla Kalného - angus...nedělám mu reklamu...prostě tam nakupuju a maso je vynikající!!!!

J. Makoň 6.2.2019 6:27

Z jednoho podezření zjištěné odborně vzdělaným novinářem je obchodní válka. A co maso z Německa a Španělska? To je OK?

I. Novák 6.2.2019 5:52

Jak závadné potraviny z Polska ? Všechny potraviny z Polska!!!! Všechno je hnus jedovatý .

Uplnej Vypatlanec 6.2.2019 8:05

hnus je jen to, co se sem dovazi. oni proste jen vyrobi, co si kdo od nas objedna. sami maj potraviny kvalitativne na urovni nemecka

I. Novák 6.2.2019 8:22

Jste mimo ! Zajedte se podívat co baští za šmakuláda.

Najdete na Lidovky.cz