Diskuse k článku: Od rypáku po ocásek očima fotografa. Jak se dělá tradiční česká zabíjačka

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 6
  • Poslední: 24.2.2019 19:54
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
S. Nováková 24.2.2019 19:54

Prý "Ovaru bude dost"

T. Kohout 23.2.2019 7:03

Nic o obou polévkách? Ty jsou důležité. Zabijačkový guláš, také nic? "Výslužky" byly důležité, posílalo se všem sousedům, ale to se už asi nesmí...

P. Topič 23.2.2019 10:37

Máte pravdu, kotrel plný polévky jsem opomněl zmínit. I výslužka byla.

V. Kotas 23.2.2019 6:52

Fotografie je hezká věc, ale zabijačka se musí zažít na vlastní kůži. Teprve poté se ví, o čem to je.

V. Linhart 23.2.2019 6:10

Já myslel, že se jedná o fotoreportáž s ředitelem think-tanku Evropských hodnot... Na druhou stranu to zas hodnotově vzdáleno není.

J. Langweil 23.2.2019 8:37

:-)))))))))))))

Najdete na Lidovky.cz