Zobrazit celou fotogaleriiProhlédněte si pohodlně všechny fotografie |
Od rypáku po ocásek očima fotografa. Jak se dělá tradiční česká zabíjačka
Masopustní veselí vrcholí, vesnicemi proudí rozjařené masky a tuční vepři (a svině) se mění ve voňavé pochoutky. Doba pokročila, a tak, možná i kvůli levné záplavě vepřového v hypermarketech, aby jeden pořádnou tradiční zabíjačku pohledal. V Česku jsou však stále místa, kde kořalka teče proudem, nosí se na stůl a host je zde vítán.
Á hoď ho! foto: Petr Topič, MAFRA
Kelímek od jogurtu: mýt, či nemýt? Řada lidí stále tápe, co a v jakém stavu patří do tříděného odpadu
V matematice je vidět zhoršení. Velký problém dělala úloha se švadlenami, říká šéf Cermatu po přijímačkách na SŠ
Nové obavy Ukrajinců v Česku: pobyt získá málokdo a muži v povolávacím věku budou pod větším tlakem
Pravý důvod konce hlavní hygieničky? Podle expertů Svrčinová podcenila nemoc, která zaplavila Česko
Prodej investičního bytu 1+1, 35 m2
Radyňská, Plzeň - Východní Předměstí
2 260 000 Kč