Diskuze
Uvolněná atmosféra a skvělé jídlo. Podnik Slice slice baby nadchne všechny milovníky neapolské pizzy
Kateřina Jakusová (32) působila jako zástupkyně šéfkuchaře v pražské Esce, absolvovala stáž v michelinské Nomě a na konci minulého roku otevřela v Holešovicích svůj první podnik, pizzerii Slice slice baby. Servíruje v ní zkušenosti, které s projektem sbírala na pop-upech, uvolněnou berlínskou atmosféru a skvělou něco-jako-neapolskou pizzu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
VM
V89l42a97s87t37a 60M25o74k68r59ý
22. 2. 2024 8:00
A českou klasiku umí, co
Pizza = světovost, že
0
0
možnosti