Diskuze
Jak na indický sýr panýr? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Čerstvý sýr, který má své pevné místo v indické kulinární tradici, máte hotový za dvě hodiny a dá se udělat i z pasterizovaného mléka. Výsledek je lahodný a všestranně použitelný. Ochucený panýr je výborný čerstvý, základní verzi použijte do vaření.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PČ
9. 2. 2019 17:32
To není žádný panýr, to je prachobyčejný tvaroh. Panýr je z mléka yaků a ne krav.
0
0
možnosti
JC
8. 2. 2019 9:40
Moje teta říkala syrečky, vyráběla je z kyselého mléka z kravína a prodávala za 2 Kč ve vesnici. A teď je to panýr, to jsou věci. Asi jako máslo ghí. Moje matka přepouštěla máslo v době kdy nebyly ledničky a chtěla prodloužit jeho trvanlivost. Asi jsme narození ve středověku.
0
0
možnosti