Diskuze
Budoucí kuchaři se učí, jak uvařit polévku z lančmítu, čílí se Vaněk
Děkujeme za pochopení.
F. Skupík
A pak že se lidé
..budou dožívat vyššího věku.Když žerou jídlo z chemilkálii.Polevky vývary z prášku.Z čistého masa už nikdo polévku neuvaří.
ZLATÍ KOMUNISTI!!!
A co je spatneho na Lunchmeatu ci
cornbeefu ? Kdyz ve dve rano dostanete hlad, rozkrajite na drobno bramboru, jednu konservu, rozmackanou ovsem a susenou zeleninu a za pul hodiny mate dobrou polivku. Misto brambor i nudle. Nebo date cibuli a papriku a mate gulasovou. Docela bych uvital kucharku , jak pouzivat masove konservy, nejen jak osmazit platky na omastku
Re: A co je spatneho na Lunchmeatu ci
Čtení s porozuměním je jedna z disciplin jazykové zkoušky. Doma si ve dvě v noci nebo odpoledne vařte z čeho chcete, ale do restaurace takové věci (nahrazování surovin polotovary a chemikáliemi) nepatří, učit to používat kuchaře veřejného stravování namísto základních poctivých receptů je zvěrstvo a o tom Vaněk mluví.
Co tenhle prodejce bot, mluví do jídla.
To jsme na tom opravdu špatně, když do gastronomie mluví každý, kdo má trochu peněz a chce je rozmnožit. Kdo například pořád tahá p. Vaňka do obru gastronomie. Vždyť on nikdy nevařil a učební list na kuchaře lze pořídit i u nás za pár tisícovek.
Kuchaři, chraňte si svoji profesi.Ať vám do toho nekecá kdejakej zbohatlík.
M. Písecký
Pracujete pro Vitanu nebo tyhle blafy požíváte?
Podle úrovně českých hospod je vidět, že Vaněk rozumí řemeslu líp než 95 % kuchařů a zřejmě i pedagogů.
Ale nebojte se, kšeftů pro líné kuchaře i obchodníky bude pořád dost, póvl dožadující se meníček za 59,-, smažáků bez sýra a superkvalitních uzenin za třetinu ceny masa jen tak nevymře. Prodáte jim toho ještě metráky, rakovinu tlustého střeva si vypěstujete až po letech usilovné konzumace prasáren.
Vaňku, nešahej mi na landšmít!!!
Nic lepšího stejně neuvaříš, když jsme byli děti, dědeček nám jej dělal na sto způsobů. Pravej čínskej libovej s Michelinskejma hvězdama! :-)
P. Verka
Re: Vaňku, nešahej mi na landšmít!!!
A víš že zrovna u tebe se nedivím že si nic lepšího v životě nedlabal? Zanedbal si i dost jiných věcí!
Záleží na škole
Syn absolvoval obor kuchař s maturitou v Brně na Charbulově ulici, která je považována za jednu z nejlepších v oboru.A polévka z ůlančmítu nezná a jeho mistrovou by asi kleplo.
K. Stržanovský
Re: Vy toho nadelate
A jídlo člověk potřebuje pro fungování svého těla. Vyžaduje tedy jídlo a ne chemické náhražky.
školní jídelna
Nezapomenutelné plíčky na smetaně a těstovinové flíčky se sladkým zelím :)
Re: školní jídelna
Plíčky na smetaně jsou geniální, když se to umí :-)