Středa 1. května 2024, Svátek práce
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Cenu César za nejlepší režii získal kontroverzní Polanski, několik hereček na protest opustilo sál

Francouzskou filmovou cenu César za nejlepší režii získal v noci na sobotu kontroverzní francouzský režisér polského původu Roman Polanski se svým snímkem J'accuse (Žaluji). Několik hereček vzápětí opustilo sál na protest proti vyznamenání umělce, který čelí obviněním ze znásilnění. Polanski sám již předem oznámil, že se slavnostního večera nezúčastní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sexuálně deprived puritánská Amerika nemůže odpustit Polanskému jeho jeden jediný sexuální poklesek. Přitom jim neďelá problem hektolitry krve a násilností na TV pláten kin. Nebo násilí způsobené mexickými illegály. Ale běda objeví-li se na TV jediná bradavka nebo kus nahého těla!!!???

0 0
možnosti

Všude se píše, že Roman Polanski je polského původu i když se narodil v roce 1933 v Paříži polským Židům pod jménem Rajmund Liebling. Potom by se mělo psát, že je francouzský režisér židovského původu.

0 0
možnosti
TC

Oni tam jeho rodice , zide z polska asi v . 20 vycestovali , Roman se narodil v r. 33 a kratce pote se s rodici opet vratil do Polska .Byli pak uzavreni v nacistickem koncentraku , jeho matka byla zplynovana , otci s Romanem se podarilo utect.

0 0
možnosti
TC

Dle Wikipedie :

1977 wurde Polański in Los Angeles wegen „Vergewaltigung unter Verwendung betäubender Mittel“ der damals 13 Jahre alten Samantha Jane Gailey (nach ihrer Heirat Geimer) angeklagt. Die Anklage umfasste insgesamt sechs Punkte. Das Verfahren fand unter großer öffentlicher Anteilnahme statt. Um die Minderjährige zu schützen, schlug ihr Anwalt eine Verständigung im Strafverfahren (engl. plea bargain) vor, damit sie nicht öffentlich vor Gericht aussagen musste. Der Staatsanwalt stimmte zu, ebenso Polańskis Verteidiger; die Anklage wurde damit auf „außerehelichen Geschlechtsverkehr mit einer Minderjährigen“ reduziert; im Rahmen dieser Verständigung bekannte sich Polański schuldig.Obzaloba byla zredukovana na " mimomanzelskou souloz s nezletilou "

0 0
možnosti
FG

On nejen "čelí obvinění". Sám se přiznal že zdrogoval a opakovaně znásilnil 13 letou holku. Domníval se, že akorát zaplatí nějakou pokutu. Jeho právník mu nasliboval že jako celebrita dostane nízký trest. Zdrhl z USA až když se začal řešit trest, a prokurátor trval na trestu odnětí svobody.

0 0
možnosti
TC

To proste neni pravda p. Grimmes , ze se k tomuto Polanski priznal.Navic v r. 78 zdrhnul z Londyna, neb se bal vydani do USA.

0 0
možnosti
TC

P. Prucha , vy jste alespon dle fotky jeste mlady clovek , nic jste neprozil krom tohoto za " za "ceskou cistokrevnost" bez muslimu , cikanu , "cmoudu" a uprchliku bojujiciho Ceska , tak odsuzujete takovehoto cloveka , ktery mel pred 50 lety vzajemny sex s vysoce vyspelou 13 letou diovkou .I kdyz v zakone ignorancia non est argumentum mam coby chirurg s 54 letou praxi, narodivsi se v Praze jeste za valky pro Polanskeho naproste pochopeni! V pruderni USA , jinak tom nadhernem multikulturelnim melting pot vsech batrev kuze , ras a nabozenstvi je trestne mit neco s zenou mladsi 21 let !!!Zatimco ta o 30 let mladsi manzelka toho udesneho 74 leteho Trumpa ( slysel jsem ho rikat o sve prekrasne manzelce melanii , jeste predtim nez se stal presidentem , ze " nohy ma sice Ia , ale na jejich prsou by se toho dalo spousta zlepsit !!!! "je normalni

0 0
možnosti
FG

Lžete. Vzájemný sex to nebyl, k tomu s 13 letym dítětem, které ho prosilo ať to nedělá.

0 0
možnosti
TC

Polanski se narodil v r.33 v Parizi pod jmenem Liebling neb jeho rodice byli polsti zide a je mu letos 87 let a je porad jeste velmi produktivni (Jenom 89 lety Clint Eastwood je v podobnem veku a produktivnosti jeste starsi - letos dostal take oscara za vynikajici film Richard Jewell ktery jsem videl).Matka Polanskeho byla zavrazdena v koncentraku , otci a Romanovi se podarilo utect.V r. 69 rozparali zdrogovani hippies v Los Angeles jeho vysoce tehotnou manzelku Sharon Tate o cem m.j.pojednava letosni oskarovy film Tarantina s Brad Pitt a leonardo di Caprio "Once upon a time in Hollywood" )Pred 50 lety mel Polanski sexualni vztah s jednou v tom nesmirne vyspelou 13 letou divkou , o ktere Polanski rekl , ze byla vetsi nez on , mela obrovska prsa ze vubec ho nenapadlo , ze je nezletila.Te je mezitim pres 60 let a prosila sama , aby Polanskeho proboha nechali na pokoji !Te fotografce , co uvadi ze ji polanski v r. 70 znasilnil je mezitim take asi 80 let !

0 0
možnosti
FG

Melete kraviny. Byla to drobná modelka a věděl přesně jak je stará, když si ji vybral. Taky ji přivezla a odvezla matka, takže věděl moc dobře že je nezletilá. On ji zdrogoval a znásilnil i análně, přitom co ho prosila ať ji nechá. Bránil ji v odchodu. K tomu všemu se sám přiznal. Několik dekád tu paní jeho fanoušci stalkují, a po ulici na ni řvou že je děvka, tak před pár lety řekla že už takto nechce žít, a že už se k tomu nechce vracet. Ať ho klidně pustí, ale že už to nechce dokola prožívat. Schválně bagatelizujete jeho činy - nejspíš jste stejný pedofil jako on.

0 0
možnosti
Foto

J36a88n 12P85r61ů90h53a

29. 2. 2020 3:42

Nejsem zrovna zastánce meetoo, ale tehle pán je usvědčený prasák. Nezaslouží si jakékoli ocenění.

0 0
možnosti
RV

Až se bude oceňovat za slušnost, cenu nedostane. Tady se tuším oceňovalo za režii a pokud byl nejlepší, byla by škoda nejlepší režii cenu neudělit.:-)

0 0
možnosti
MF

Dotyčné prostitutky tím demonstrovaly nesouhlas s připomínáním vzniku jejich kariér?

0 0
možnosti