Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Houbaření jako řemeslo. Loni jsme do restaurací nasbírali 150 kg májovek, líčí profesionální sběrač Macúch

„Houby jsou inteligentní, nejde o žádný primitivní organismus,“ říká profesionální houbař Juraj Macúch (69), který dodává čerstvé houby i vlastnoručně vyrobené polotovary z nich do vyhlášených pražských restaurací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikoliv "sýrovec", ale sírovec.

0 0
možnosti

Já mu ten jeho koníček a jeho "zaměstnání" přeju. Ale jak se to srovná s tím, že houby je v lese možné sbírat "jen pro vlastní potřebu"?

0 0
možnosti

Jednoduše. Kde není žalobce, není soudce. A buďme rádi že tomu tak je .. v mnoha zemích na západ od nás už by pán těžce narazil ..

0 0
možnosti