Diskuse k článku
Marina: Nadějný nováček na pražské pivovarské scéně
Pivovar v Holešovicích nemá nastartováno špatně. Výkon sládka, výčepního, kuchyně i obsluhy by ale měl být vyrovnanější.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit příspěvky:
Všechny podle vláken Všechny podle času
![]() |
JirisObsah a formaDocela by mne zajímalo, kdo je ta autorita, která napsala toto hodnocení. :-) Je to spíše otázka formy než obsahu, která v mých očích článek znehodnocuje. Styl této recenze na mne působí velice arogantně. Pokud jsou "Bratři v pivu" parta odborníků, kteří mají něco za sebou a něco v daném oboru (nebo vůbec) dokázali, očekával bych větší pokoru. Pokud jsou to "pivní znalci" v obvyklém smyslu odborníků 4. cenové kategorie, jeví se mi tento článek pod úroveň české pozice. Berte to jako informaci a zpětnou vazbu od nezaujatého čtenáře. Pro úplnost dodávám, že s daným podnikem nemám nic společného a má nálada je veskrze dobrá a pozitivní. |
![]() |
J35a45n 96S43h18n79o30f70f 1153394933592???V kolika lidech to testujete? Dle kvantity jídla tipuju minimálně v pěti:-) |