Diskuze
Alkáči versus HHC. Když se do popředí dostávají byznysové zájmy a pokrytectví
Už je to nějaký čas, co jsem potkal jednoho o půl generace mladšího známého, který mi zaníceně vysvětloval, že on je sice občasný hulič, ale v žádném případě alkáč. Tedy že si čas od času zapálí brko s marjánkou, ale zato si nenaleje do hlavy pět škopků piva za večer nebo nevyžahne dvě sedmičky šedé rulandy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
RD
R97a80d40o67m62í70r 48D92o21u34b64r54a53v72s11k57ý
17. 2. 2024 11:09
Autor pomíjí, že vydařené tiché víno je i kulturní hodnota, dědictví mnoha generací, esence zkušenosti, vynalézavosti, trpělivosti a neúnavné píle. Co je proti tomu expresně hydrogenovaný HHC margarín? (pro šťouraly - skoro nepiju).
3
1
možnosti
PK
P21e56t35r 22K55l59í78m43a
24. 2. 2024 8:53
Ale to přeci platí i pro pětiletý třtinový rum. A ten zdaněný je, nebo ne?
0
0
možnosti