Středa 29. března 2023, svátek má Taťána
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Názory

Pravítková metoda. Skupina fyziků hledala způsob, jak poznat správně uvařené špagety


Špagety s baby špenátem a ořechovým pestem | foto: Profimedia.cz

Premium Názor
Móda zasvěcených článků o jídle, kuchařských pořadů a dalších podobných záležitostí z poslední doby mě spíše míjí. Jídlu nevěnuji příliš pozornosti. Mám ho rád jako každý. Nepatřím ale k lidem, kteří žijí jen pro něj. Naopak. Obvykle se ho snažím vyřídit pokud možno co nejrychleji. V životě je podle mě spousta zajímavějších a zábavnějších věcí.

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Vyzkoušet první měsíc za 1 Kč

Abych ušetřil čas, živím se převážně špagetami. Proto dobře znám odvěký špagetový problém. Jak poznat, že jsou dostatečně uvařené? Sám používám snad nejrozšířenější metodu.

Tento text je součástí prémiového obsahu pro předplatitele

Dočtěte článek až do konce

Jako člen navíc:

  • Máte k dispozici více jak 30 000 prémiových textů na Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Získáte přístup ke všem našim novinám a časopisům online a zdarma
  • Přednostně pořídíte vstupenky na koncerty v síti Ticketportal a mnohem více
Máte už aktivní předplatné? Přihlásit se
Autor:

Mohlo by vás zajímat