130 let

Diskuze

Holky víc letí na kytaristy

Dnes zahraje v pražském Kongresovém centru Goran Bregović a jeho Weddings and Funerals Orchestra. „K českému publiku mám blízko,“ tvrdí umělec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mmf

3. 4. 2008 19:36
Klaus , Havel a Kadlik Schw. se začnou urychleně

>-(Y) učit brnkat na balalajky , zvýší to jejich sexappel . Kucí do toho a půl je hotovo. :-P;-D:-P(Y)

0 0
možnosti

Petr

1. 4. 2008 11:18
DEMONSTRACE

Včera to byla paráda, pokud máte co říct o Srbsku, potom dle : http://magistrat.praha-mesto.cz/files/=30821/shrom%c3%a1%c5%bed%c4%9bn%c3%ad.rtf" target="_blank" rel="nofollow">http://magistrat.praha-mesto.cz/files/=30821/shrom%c3%a1%c5%bed%c4%9bn%c3%ad.rtf  je nahlášena demonstrace:2. 4.

nábřeží Edvarda Beneše – před Úřadem vlády ČR

8,00 až 16,00

nesouhlas s uznáním nezávislosti Kosova vládou ČR

Média o tom mlčí, je na nás abychom to šířili, v Bělehradě byly po Mnichovu 38 v ulicích statisíce. 

0 0
možnosti

Palmáč

31. 3. 2008 13:15
Holky DNES

letěj nejvíc na prachy - stejně jako kluci.

0 0
možnosti

Cizinec Nenasinec

31. 3. 2008 11:14
Milosevicev kolaborant

Tento clovek a reziser Emir Kusturica spolupracovaly s Milosevicevou televize a nahravaly filmy behem obdobi kdyz bosensky Srbove podle rozkazu Milosevice bombardovaly mesto v kterem se jeden narodil a ten druhy studoval a zil. Je to smejd nejniziho druhu, ktery by prodal vsechno za penize a ktereho nikdo normalni v Srbsku, Bosne a Chorvatsku nema rad, alespon ja takovy neznam, a znam spoustu obchodniku, novinaru, intelektualu a umelcu puvodem z tech statu. Je, ovsem, velmi popularni u primitivu na Balkane, coz vzhledem na primitvni a kycovity etno ktery hraje neni kupodivu.

0 0
možnosti

pipo

3. 4. 2008 15:04
Re: Milosevicev kolaborant/cesky

Cizinci Nenasinci, vidim, ze jsi uplny "balkanolog"- vse je ti jasne a cernobilost tveho videni situace na Balkanu ti zjevne zatemnuje mozek (proc "primitivove na Balkanu"?Podle ceho klasifikujes jeho hudbu - ktera mi osobne prijde svezi az skvela - jako "kycovite etno" - kdyz s ryzi etno hudbou nema (temer) nic spolecneho...Zda ze, ze kdyz znas ty "spousty obchodniku, intelektualu atd...tak si jeden z nich (ze by primo synek nejakeho papalase?) a mas patent na „pravdu“ (ale proc si hrat na muzikologa?). Nicmene jestli jsi negativne poznamenan valecnou erou na Balkane, tak je mi to lito (ale s rysy a originalitou Bregovicovy orchestralni tvorby to nesouvisi); jestli soudis „zvenku“ konexe tohoto hudebnika s Milosevicem a na zaklade tohoto ho povazujes (neomylne) za smejda a ostatní lidi na balkanu za primitivy – to je pro me spis jen tvuj - primitivni a smejdovskej – postoj, a proto je mi te taky lito…

0 0
možnosti

Vul

31. 3. 2008 10:49
Mila Jano , placate nesmysly.

Mela byste vedet, ze daleko nejuspesnejsi u zen jsou bubenici. Vsimnete si, ze v pripade doprovodnych skupin, kdy je sefkou skupiny popularni uspesna zpevacka, ktera si muze vybrat, tak si nejcasteji vybere bubenika a hezouny kitaristy necha mladym hloupym manickam /groupies / . Prototypem takoveho "uspesneho" bubenika je stihly trochu vyssi mlady muz, s prumernym oblicejem, ale velice prominentnim mohutnym, dlouhym nosem a velikosti bot vetsi nez 12.

Tak to mila Jano ve svete doopravdy chodi A kdyz pisete do novin, o hudebnich umelcich mela byste tyto zakladni fakta uz davno znat.

0 0
možnosti

Daniela

31. 3. 2008 10:29
1!

Lehká pomoc, Gorane. Napiš si hudbu pro i pro sebe a ukaž se publiku.

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás