Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jsem ostražitý, pád by byl tvrdý

Herec Daniel Craig neměl jako James Bond velkou důvěru fanoušků, velké množství jich ale přesvědčil a jeho hvězda stále stoupá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

IDOL

5. 6. 2007 9:49
PROSPĚL BY I SERIÁLU "ULICE", NEBO "ORDINACI V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ"......

PS ..... SNAD TO BUDE POUZE OTÁZKA ČASU /PENĚZ MÁME NA NATÁČENÍ SERIÁLOVÝCH VELEDĚL DOST/

0 0
možnosti

Popescu

6. 6. 2007 23:00
Re: PROSPĚL BY I SERIÁLU "ULICE", NEBO "ORDINACI V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ"......

Ty seriály zahlédnu vždy jen periferně, ale kdyby tam vlítnul v té bílé rozhalence a vymlátil to...To by bylo opravdu oživení.

0 0
možnosti

Nebojsa

4. 6. 2007 12:33
Proč "naši" mocní nechtějí USA: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o INTENZIVNÍ šíření!!

Proč "naši" mocní nechtějí USA: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o INTENZIVNÍ šíření!!!!!!!) http://www.cibulka.net/petr/index.php?akce=statistika" target="_blank" rel="nofollow">http://www.cibulka.net/petr/index.php?akce=statistika      

PO 18-TI LETECH "SAMETOVÉ REVOLUCE" PŘEKVAPENÍ JEN PRO NELÉČITELNÉ POLITICKÉ HLUPÁKY, ANEBO DOBŘE PLACENÉ ČESKÉ NOVINÁŘE V CIZÍCH SLUŽBÁCH: Nejdůležitější polistopadoví "revoluční" ministři - vnitra a obrany - pracovali pro StB (KGB, GRU...)!!!

http://www.cibulka.net/petr/search.php?rstext=all-phpRS-all&rstema=13" target="_blank" rel="nofollow">http://www.cibulka.net/petr/search.php?rstext=all-phpRS-all&rstema=13

0 0
možnosti

Popescu

4. 6. 2007 12:12
Je výborný.

Pro bondovky mám slabost. Pokud v casinu spadl řemen a film ztratil místy napětí, byla to vina scénáristy. Graig jako "Bond na jiný způsob" odvedl skvělou práci. V další bondovce určitě rozehraje nové polohy a rád se na něj podívám i jiných filmech.

0 0
možnosti

Tom

4. 6. 2007 15:02
Re: Je výborný.

Jj taky si myslim ze je dobry herec

0 0
možnosti