• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Jsem ostražitý, pád by byl tvrdý

Herec Daniel Craig neměl jako James Bond velkou důvěru fanoušků, velké množství jich ale přesvědčil a jeho hvězda stále stoupá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

IDOL

5. 6. 2007 9:49
PROSPĚL BY I SERIÁLU "ULICE", NEBO "ORDINACI V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ"......

PS ..... SNAD TO BUDE POUZE OTÁZKA ČASU /PENĚZ MÁME NA NATÁČENÍ SERIÁLOVÝCH VELEDĚL DOST/

0 0
možnosti

Popescu

6. 6. 2007 23:00
Re: PROSPĚL BY I SERIÁLU "ULICE", NEBO "ORDINACI V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ"......

Ty seriály zahlédnu vždy jen periferně, ale kdyby tam vlítnul v té bílé rozhalence a vymlátil to...To by bylo opravdu oživení.

0 0
možnosti

Nebojsa

4. 6. 2007 12:33
Proč "naši" mocní nechtějí USA: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o INTENZIVNÍ šíření!!

Proč "naši" mocní nechtějí USA: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o INTENZIVNÍ šíření!!!!!!!) http://www.cibulka.net/petr/index.php?akce=statistika" target="_blank" rel="nofollow">http://www.cibulka.net/petr/index.php?akce=statistika      

PO 18-TI LETECH "SAMETOVÉ REVOLUCE" PŘEKVAPENÍ JEN PRO NELÉČITELNÉ POLITICKÉ HLUPÁKY, ANEBO DOBŘE PLACENÉ ČESKÉ NOVINÁŘE V CIZÍCH SLUŽBÁCH: Nejdůležitější polistopadoví "revoluční" ministři - vnitra a obrany - pracovali pro StB (KGB, GRU...)!!!

http://www.cibulka.net/petr/search.php?rstext=all-phpRS-all&rstema=13" target="_blank" rel="nofollow">http://www.cibulka.net/petr/search.php?rstext=all-phpRS-all&rstema=13

0 0
možnosti

Popescu

4. 6. 2007 12:12
Je výborný.

Pro bondovky mám slabost. Pokud v casinu spadl řemen a film ztratil místy napětí, byla to vina scénáristy. Graig jako "Bond na jiný způsob" odvedl skvělou práci. V další bondovce určitě rozehraje nové polohy a rád se na něj podívám i jiných filmech.

0 0
možnosti

Tom

4. 6. 2007 15:02
Re: Je výborný.

Jj taky si myslim ze je dobry herec

0 0
možnosti