Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kate Bush: V pračce prádlo pleská...

Poslední desku natočila začátkem 90. let, tedy v době, kdy si lidé z obchodů ještě odnášeli vinylové gramodesky. Přesto na ni její posluchači nezapomněli -dvojalbum Aerial vydané minulý týden po dvanáctileté tvůrčí odmlce je dlouho očekávanou odpovědí na otázku, kam se poděla zpěvačka a klavíristka, která od svého debutu Kick Inside vydaného roku 1978 okouzlila zástupy fanoušků dychtivých zahlédnout alespoň lem jejích šatů a zaslechnout její nezaměnitelný, vysoko posazený hlas.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Broněk

1. 12. 2005 0:33
kate bush
Konečně si na ni někdo vzpomněl. Její nádherné písně jsou jakoby v radiu zakázané zatímvco některé z těch dob slyšíme stále dokola. myslím si , a přeju jí další úspěchy , že si to plně zaslouží.
0 0
možnosti

SAbina

21. 6. 2006 21:25
Re: kate bush

Teprve nyní jsem zjistila, že vyšlo její nové album a opravdu se stydím. Protože její hudba mě na počátku 90 let neuvěřitelně okouzlila, na ČT2 dávali o ní dokument se sadou klipů a já jí i její hudbě naprosto propadla. Mám všechny její desky a jsem moc ráda že je mám, když je poslouchám i v této monochromatické hudební době tak vždycky zaplesám nad tou nádherou. Stejně i já si myslím, že v rádiích jsou snad hluší :-/, když její písničky nepouštějí. Přeji jí také mnoho úspěchů a dřívější vydání další desky i když po 12 letech je Aerial naprosto skvostná a vynikající deska.

0 0
možnosti