Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Menstruují transsexuálové? Představitel Harryho Pottera se postavil proti Rowlingové

Herec Daniel Radcliffe, představitel Harryho Pottera ze stejnojmenné filmové ságy, promluvil o kontroverzním příspěvku spisovatelky J. K. Rowlingové. Tu na internetu fanoušci obviňují z nenávisti vůči transsexuálům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Transky pohlaví ženského asi menstruují, na to aby nemusely, na to nemají pořádný koule. V čem je spor? Rowlingová má pravdu, je to blbé vyloučení žen z jejich zásadní životní věci, když o této jejich záležitosti někdo napíše jen že to jsou lidé, kteří menstruují. Nebýt toho, co je na lidech zdravé a v pořádku, tak se tu žádný pitomec nemůže pozastavovat nad takovými tématy.

0 0
možnosti
Foto

Západ nemá budoucnost místo aby podporovali rodinu a Evropa měla vysokou porodnost podporují takovoule+++++

Otomanská říše Turecko se vám směje.

I celý NATO je jenom komedie z metrosexualama.

0 0
možnosti
Foto

Dětských herců, kteří by něco znamenali v dospělosti, není nikdy příliš mnoho. Daniel Radcliffe spíš není tou výjímkou, která by toto pravidlo potvrzovala. Je to herecký průměr, který by jinak měl asi problém se v této profesi udržet,

Radcliffe by udělal lépe, kdyby držel jazyk za zuby. Ještě lépe, kdyby se omluvil té paní, které vděčí za to, že jeho názory vůbec někdo zaznamená.

0 0
možnosti
Foto

Člověk který menstruuje, člověk který nemenstruuje... A pak se divte ztrátě úcty k humanitně vzdělaným lidem, kteří menstruují a jejich alma mater.

0 0
možnosti
Foto

"Lidé, kteří menstruují." je hnusný obrat. Takže se paní Rowlingové nedivím, že se proti tomuto pseudonázvu ozvala. Toto označení je navíc neskutečně necitlivé vůči starším ženám. Vlastně i vůči mladším ženám, když je identifikují podle jednoho konkrétního biologického procesu.

0 0
možnosti

J16a69n 90V55i77n69t29r

10. 6. 2020 22:46

V Británii údajně působí na školách "neziskovky" které přemlouvají nezletilé děti ke "změně pohlaví", což se stává údajně i bez vědomí rodičů. Je to v podstě masová akce, proto tolik povyku, když si někdo dovolí toto záměrné chirurgické mrzačení fyzicky (ne duševně) zdravých lidí nějak zpochybňovat.

0 0
možnosti
Foto

Můžu poprosit zdroj?

0 0
možnosti
Foto

Thomas thinx zadejte na YouTube a uvidíte jak prosazují multikulti LGBT apod

Normální lidi nepodporují.

0 0
možnosti

H93u29l12d37a 19B88u37l51d40a

10. 6. 2020 14:58

Harry Potrat je nebetyčná íúčovina, místy směšná, místy až přímo odporná a znechucující.

0 0
možnosti
Foto

No vidíš, Buldo, čím větší .íčovina, tím větší peníze. Když chce někdo housku se salámem, má ji mít a ne mu strkat širlon biftek. Musíš prodávat to, co je v kursu, před 30ti lety letěly hranolky s kečupem, taky číčovina a někteří na nich i zbohatli.

0 0
možnosti

K33a44r22e74l 97B76a25r97e83l

10. 6. 2020 14:34

Ne každý je tak bohatý jako Rowlingová, aby si mohl odvolit říkat si co chce. V oboru herectví a šoubiznis stačí jedno neopatrné vyjádření názoru co nesdedí na aktuální představu o "dobru a lásce" a máte po kariéře. Hodnotí se i to co jste řekl před lety a co mohlo být tehdy přijatelné a dne už není.

Na iDnesu se píše, že filmy typu "Jih proti Severu" a podobné mají být kvůli rasismu staženy z online distribuce (zobrazování rasismu).

Takže moderní doba přinesla trezorové filmy, pálení knih bude následovat brzy. Sochy už se boří nějaký ten pátek.

Takhle začínala každá totalita.

0 0
možnosti

I65v74a98n 56P76o86l12á77k

17. 6. 2020 15:51

Nastupuje Bradbury v plné parádě......Předpověděl to do všech detailů, člověk,který nikdy nepracoval s počítačem.Přichází čas naučit se některé knihy nazpaměť.

0 0
možnosti

Radclif nejasnosti ohledně menstruace transsexuálů nemá.

Že by sám menstruoval ?

0 0
možnosti