• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Menstruují transsexuálové? Představitel Harryho Pottera se postavil proti Rowlingové

Herec Daniel Radcliffe, představitel Harryho Pottera ze stejnojmenné filmové ságy, promluvil o kontroverzním příspěvku spisovatelky J. K. Rowlingové. Tu na internetu fanoušci obviňují z nenávisti vůči transsexuálům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Transky pohlaví ženského asi menstruují, na to aby nemusely, na to nemají pořádný koule. V čem je spor? Rowlingová má pravdu, je to blbé vyloučení žen z jejich zásadní životní věci, když o této jejich záležitosti někdo napíše jen že to jsou lidé, kteří menstruují. Nebýt toho, co je na lidech zdravé a v pořádku, tak se tu žádný pitomec nemůže pozastavovat nad takovými tématy.

0 0
možnosti
Foto

Západ nemá budoucnost místo aby podporovali rodinu a Evropa měla vysokou porodnost podporují takovoule+++++

Otomanská říše Turecko se vám směje.

I celý NATO je jenom komedie z metrosexualama.

0 0
možnosti
Foto

Dětských herců, kteří by něco znamenali v dospělosti, není nikdy příliš mnoho. Daniel Radcliffe spíš není tou výjímkou, která by toto pravidlo potvrzovala. Je to herecký průměr, který by jinak měl asi problém se v této profesi udržet,

Radcliffe by udělal lépe, kdyby držel jazyk za zuby. Ještě lépe, kdyby se omluvil té paní, které vděčí za to, že jeho názory vůbec někdo zaznamená.

0 0
možnosti
Foto

Člověk který menstruuje, člověk který nemenstruuje... A pak se divte ztrátě úcty k humanitně vzdělaným lidem, kteří menstruují a jejich alma mater.

0 0
možnosti
Foto

"Lidé, kteří menstruují." je hnusný obrat. Takže se paní Rowlingové nedivím, že se proti tomuto pseudonázvu ozvala. Toto označení je navíc neskutečně necitlivé vůči starším ženám. Vlastně i vůči mladším ženám, když je identifikují podle jednoho konkrétního biologického procesu.

0 0
možnosti
JV

J26a43n 79V89i47n36t70r

10. 6. 2020 22:46

V Británii údajně působí na školách "neziskovky" které přemlouvají nezletilé děti ke "změně pohlaví", což se stává údajně i bez vědomí rodičů. Je to v podstě masová akce, proto tolik povyku, když si někdo dovolí toto záměrné chirurgické mrzačení fyzicky (ne duševně) zdravých lidí nějak zpochybňovat.

0 0
možnosti
Foto

Můžu poprosit zdroj?

0 0
možnosti
Foto

Thomas thinx zadejte na YouTube a uvidíte jak prosazují multikulti LGBT apod

Normální lidi nepodporují.

0 0
možnosti
HB

H58u89l67d94a 44B34u48l16d15a

10. 6. 2020 14:58

Harry Potrat je nebetyčná íúčovina, místy směšná, místy až přímo odporná a znechucující.

0 0
možnosti
Foto

No vidíš, Buldo, čím větší .íčovina, tím větší peníze. Když chce někdo housku se salámem, má ji mít a ne mu strkat širlon biftek. Musíš prodávat to, co je v kursu, před 30ti lety letěly hranolky s kečupem, taky číčovina a někteří na nich i zbohatli.

0 0
možnosti
KB

K82a54r44e12l 51B37a16r13e46l

10. 6. 2020 14:34

Ne každý je tak bohatý jako Rowlingová, aby si mohl odvolit říkat si co chce. V oboru herectví a šoubiznis stačí jedno neopatrné vyjádření názoru co nesdedí na aktuální představu o "dobru a lásce" a máte po kariéře. Hodnotí se i to co jste řekl před lety a co mohlo být tehdy přijatelné a dne už není.

Na iDnesu se píše, že filmy typu "Jih proti Severu" a podobné mají být kvůli rasismu staženy z online distribuce (zobrazování rasismu).

Takže moderní doba přinesla trezorové filmy, pálení knih bude následovat brzy. Sochy už se boří nějaký ten pátek.

Takhle začínala každá totalita.

0 0
možnosti
IP

I59v57a67n 74P50o19l57á71k

17. 6. 2020 15:51

Nastupuje Bradbury v plné parádě......Předpověděl to do všech detailů, člověk,který nikdy nepracoval s počítačem.Přichází čas naučit se některé knihy nazpaměť.

0 0
možnosti

Radclif nejasnosti ohledně menstruace transsexuálů nemá.

Že by sám menstruoval ?

0 0
možnosti