Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Obraz zdegenerované civilizace

Skandál se konal už při loňském uvedení hry Zhanobení v Paříži, kdy diváci znechuceně odcházeli a pokřikovali na herce - prasácké divadlo, náckové. Praha nyní v rámci festivalu německého divadla viděla inscenaci režiséra Thomase Langhoffa, kterou nastudoval v Berliner Ensemble - většina diváků vydržela, jen několik jich odešlo po drastické scéně znásilnění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zuzana pitterova

14. 11. 2006 21:10
Zhanobeni

toto predstaveni jsem videla, v polovine jsem myslela ze odejdu, pripomnelomi to koncentraky a nacisty. nicmene jsem vydrzela, jelikoz mne zajimal zaver.ten vecer jsem se plazila strachy domu. nicmene den pote mne zacaly vyvstavat otazky: Proc se stavet realite zady? to vsechno co bylo ve hre znazorneno se mezi nami deje! proc delame ze to neexistuje?takhle se tedy stavime zlu ve svete? radeji ho nevidime? TIM HO ODSTRANIME? dekuji reziserovi za jeho pristup, dekuji, ze vas sokoval realitou!

0 0
možnosti

Přihlížející

14. 11. 2006 12:38
Takovéto sra čky

můžou provozovat jenom Němci! Ti maj různé deviace přímo v krvi ... viz jejich nedávnou historii ... a kde že to u nás hráli? V ND? Tak to je skandál!

0 0
možnosti

Mejla

14. 11. 2006 11:59
Je to především obraz zdegenerovaných komediantů, kteří už neumějí nic jiného

než propagovat násilí. To se ovšem velmi líbí socialistům všeho druhu IDOLA nevyjímaje. Nikoliv náhodou se tyto škváry setkávají s takovým zájmem v ČR........

0 0
možnosti

Hlavs

14. 11. 2006 12:29
Re: Je to především obraz zdegenerovaných komediantů, kteří už neumějí nic jiného

Násilí se nelíbí žádnému normálnímu divákovi, který má rád divadlo.  Ani socialistům. To  nemá nic společného s ideologií.

zájem o škvár u lidí v ČR  je něco  jiného, to říká velký zájem o Blesk.

0 0
možnosti

IDOL

13. 11. 2006 20:19
PŘÍJEMNÉ OŽIVENÍ DOMÁCÍ KULTURNÍ SCÉNY PO ..............

.......... POJIŠŤOVNĚ ŠTĚSTÍ /X/.............!

X) ........TA PSYCHICKÁ KRUŤÁRNA NA NOVĚ!

0 0
možnosti