Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Simpsonovi už kolují na internetu

Jediný den po české premiéře už se na internetu objevila pirátská kopie amerického animovaného filmu Simpsonovi. Nelegální kopie byla pořízena přímo v kině a podle České protipirátské unie jde o první únik tohoto typu na území České republiky, řekl Ladislav Hrabě, ředitel společnosti Bontonfilm.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

VH

18. 8. 2007 19:56
Setba a žeň

Autoři filmu sklízí co sami zaseli: "proc na to chodit do kina kdyz se muzu divat doma a zadarmo":-)

Z psychologie a marketingové reklamy je mnoho let známo, že každá myšlenka, má tendenci k uskutečnění. Tak, proč se divit, když myšlenka byla realizována. VH. 

0 0
možnosti

hardass

18. 8. 2007 17:44
jo ti cesi !!!!!!!!

to se zase czechistan ve svete ukazal hahaha LOL

0 0
možnosti

kuk

6. 8. 2007 10:35
vzdyt to tam homer rika

proc na to chodit do kina kdyz se muzu divat doma a zadarmo:-)

0 0
možnosti

?

28. 7. 2007 17:28
?

Tento případ poškodil dobré jméno České republiky i v zahraničí.....řek bych, že zahraničí je nějaký film naprosto u pr...., ti pánové filmaři a distributoři a podobní budižkničemové se opět moc žerou a považují za střed světa.

0 0
možnosti

hogofogo

28. 7. 2007 10:32
americke serialy

j naopak musim rict ze prestoze nejsem pravidelnym divakem serialu simsnovych tak na to kolik jiz maji epizod jsem neustale prekvapen ze sem tam natoci skutecne velmi vtipny dil chce to neuveritelnou invenci ... celkem jeste vtipnejsi me prisel serial futurama kde autori muzou cerpat ze neomselych napadu ..nic mene k tem serialum ..sam sem priznivec serii jako je stargate nebo startrek a musim rict ze kdyz by se podobne serie netocily tak vlastne neni na co koukat ..prihloupla tvorba ktera zajima vetsinu nasich spoluobcanu jako jsou nevkusne troskovi filmy s pravidelnou davkou telenovel blesku rodinych pout a podobnych sra..cek degeneruji jiz tak zdegenerovane hnupy co tenhle odpad muzou konzumovat

0 0
možnosti

hogofogo

28. 7. 2007 10:37
Re: americke serialy

jinak co se tyce piratskych kopii myslim ze se urcite vyplati pokud se v kine objevi nejaky skvost jako treba sverakovi vratne lahve si na to zajit za 99 kc do multipexu nez cumet doma na nejakou spatnou kopii ..clovek si udela zazitek a nakonec rekneme si a to na rovinu podobne zajimavych filmu je jak maku ..navic me trosku mrzi ze sami majitele multipexu si sice stezuji ze lide nechodi do kina ale nic nedelaji pro to aby si zakazniky pritahly ..pokud by nabidli akci kde treba na predplatenku 200KC na mesic by bylo mozne navstivit libovolne 4 filmy tak se urcite najdou lide co budou multikina pravidelne navstevovat

0 0
možnosti

zm

28. 7. 2007 9:42
v tý kameře bylo nějaký paměťový médium,

v počítači taky a tak tvůrci již dostali prostřednictvím poplatků OSA zaplaceno. Kdyby to někdo nezkopčil, měla by OSA neoprávněný zisk.

0 0
možnosti

Vlada

27. 7. 2007 23:14
to je toho

tenhle stupidni serial s prichuti kokakoly jsem nikdy nesledoval, tak mi to je suma fuk. Jinak tem nahravacim spolecnostem fakt neni jasne, ze cim vetsi humbuk kolem toho tim vic se bude piratit? Navic ten kdo chodi normalne do kina pujde i tak a ten kdo stahuje bude stahovat i kdyby hrozily trestem smrti.

0 0
možnosti

Aha

28. 7. 2007 9:08
KOKAKOLA:):):)

Tvuj stupidni prispevek s prichuti vola je urcte  je urcite od vola :-D  vole!!Rv

KOKAKOLA SE PISE OSLE COCA COLA:-D

0 0
možnosti

kacir

27. 7. 2007 22:49
US CONTROL

tak jedine rentgenove ramy a poradna ochranka - ne ňákejch lůzrů  a prohledat až na kůži, jestli není v řiti  kamerka ;-D;-D ale jak znám Čecháčky, ty by to stejnak zfixlovali :-P

0 0
možnosti

cS

27. 7. 2007 21:16
No a...?

Nevim proc jsou z toho tak vydreni. Ano, neni to spravne, ale deje se to prakticky s kazdym filmem v USA, s tim se proste pocita. Tak ted se to stalo v CR, no. Big deal.

0 0
možnosti

J.G. Pašek

27. 7. 2007 23:25
Re: No a...?

Ty jseš nějakej vímvšechnonejlíp mudrlant  . .. zkus to v USA dát na Web . . . před lety tady nauniverýitě to jednou študáci udělali, našli je a vyrazili s nimi dveře a platili . . . 

0 0
možnosti

gakusei

27. 7. 2007 18:18
asdfkljasdlgkj

Simpsonovi jsou tak nepředstavitelně hnusní, že se nedá věřit ani tomu, že si tenhle seriál má dělat srandu z US. smrdí a vyvolávají zvracení. velmi bych si přál, aby autoři napsali díl o karikaturách Mohameda v novinách. to by to teprve bylo svobodné a krásné americké a hlavně bych se těšil na to, co by pak následovalo.

0 0
možnosti