Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Temná minulost Spartakova? Kirk Douglas měl sexuálně zneužít herečku Woodovou

Hollywoodem dlouho kolovala zpráva, že herečka Natalie Woodová byla ještě jako teenagerka při jednom ze svých prvních castingů znásilněna. Lana Woodová, sestra herečky, v nově vydaných pamětech tvrdí, že oním násilníkem měl být slavný herec Kirk Douglas. Zprávu přinesl deník The Guardian.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Čo tak v rubrike Kultúra písať o kultúre a nie o týchto akože odhaleniach po rokoch, čiže zbytočných hlúpostiach ...

0 0
možnosti
JK

Nic temného na tom není, takhle to chodilo (a nejen u filmu) asi vždycky. Bylo by zajímavé zjistit, zda jí to "sexuální zneužití" v kariéře nějak pomohla.

0 0
možnosti
AS

K čemu jsou tahle "odhalení", když žádný z aktérů už nežije a nikdo relevantní se k tomu tedy nemůže vyjádřit? Svědectví z druhé ruky (JPP) nepočítám...

1 0
možnosti
MW

Natalie Wood se neutopila v basene, ale v Tichem oceane u kalifornskeho Catalina Island. Ten fakt byl a je vseobecne znamy a pisatel clanku to mel vedet nez se dal do psani.

Musim proto predpokladat, ze stejnou pozornost faktum autor zrejme venoval i jinym predlozenym udajum, mozna i udajneho znasilneni Woods Douglasem, ktery se posmrtne nemuze branit.

4 0
možnosti
VZ

Tichy ocean jako bazen? Souhlasim, autor napise hloupost, zrejme toho moc nevi a nezabyva se takovymi malickostmi. A vsechno, co napsal, se dostava do jineho svetla a verohodnost toho napsaneho je hned minimalni. Ach jo.

0 0
možnosti
JM

J25a20n 72M15i30k36e50š

5. 11. 2021 16:56

tak pane totušku, manželem woodové byl robert, nikoli roger wagner, a neutopila se v bazénu, nýbrž v moři, když byla na výletě na jachtě s manželem a christopherem walkenem

3 0
možnosti
TK

Psalo se o tom hodně, že to bylo v oceánu. Hrála např. v Rebelu bez příčiny a hlavně ve West Side Story a byla super krásná. Ale americká herečka, to víte. Asi bych měl vynechat to "americká", to je i není důležité. Herečka, se svým osudem. Ruského původu, jako obvykle...

0 0
možnosti