Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Tvoje tvář má známý hlas podruhé: soutěžit bude Etzler, Jandová, Cina či Vojtek

Kultura

  16:00
PRAHA - Populární zábavná show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas bude na podzim pokračovat další sérií. Česká verze původně španělské reality show se začala vysílat 16. března 2016. První sérii reality show, v níž známé osobnosti mají za úkol dokonale napodobit české nebo zahraniční zpěvácké legendy, vyhrála Hana Holišová.

Vítězka první série Hana Holišová jako Hana Holišová jako Aretha Franklin foto: TV Nova

Tvoje tvář má známý hlas je česká verze pěvecké reality show založená na formátu španělského pořadu s názvem Your Face Sounds Familiar (v originále Tu cara me suena). Soutěžícími jsou známé osobnosti, mají za úkol napodobit české i zahraniční pěvecké legendy. První řada se začala na TV Nova vysílat 26. března 2016 a díky úspěšné sledovanosti se televize rozhodla nasadit i druhou řadu série. Moderátorem pořadu bude stejně jako v případě první série herec a režisér Ondřej Sokol.

V porotě zasednou herec Jakub Kohák, zpěvák Janek Ledecký a Iva Pazderková, který vxystřídá herečku Jitku Čvančarovou. Speciálním čtvrtým hostem poroty bude vždy vybraný soutěžící z první řady.

Novými soutěžícími budou herec Miroslav Etzler, zpěvačka Marta Jandová, herečka Ivana Jirešová , David Gránský (známý například se seriálu Gympl s (r)učením omezeným), muzikálová zpěvačka Markéta Procházková, zpěvák a herec Roman Vojtek, dcera Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové Anna Julie Slováčková a herec Jan Cina (známý například z filmu Pouta nebo seriálu Ordinace v růžové zahradě 2). Podobně jako v první sérii budou soutěžící bojovat o finanční výhry pro dobročinné účely.

Autor: