Diskuze
Recept od šéfkuchaře. Vyzkoušejte pečenou křepelku s hříbky
Vychutnejte si adventní čas svátečním jídlem. Vyzkoušejte třeba pečenou křepelku na rozmarýnu s hříbky v listovém těstě se špenátovými listy, karotkovým pyré a silným glazé podle receptu šéfkuchaře Petra Patočky z restaurace Hradčany.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MB
M. Bouček
9. 12. 2016 8:16
Křepelku jsem naposledy viděl před mnoha a mnoha lety. Pak vymizela, pochybuji, že jsou jí někde vysoké počty. Jíst ji je zločin. Ale člověk žere a žere, žere všechno, i žížaly a brouky, před ničím se nezastaví. Člověk je nepochopitelná boží sabotáž na zničení vlastního díla. Jak to myslíš, Bože?
0
0
možnosti