Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuse

Chléb náš vezdejší. Po jakém bochníku sáhnout, chceme-li být zdraví, a jaké přednosti má ten kvasový

Pšeničný, žitný, celozrnný, se záparou, kvasový, vícezrnný, ovesný nebo kukuřičný. Druhů chleba je dnes v nabídce obchodů nespočet a liší se od sebe složením i chutí. Jaký bochník si vybrat, chceme-li se stravovat zdravě?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatím zde není žádný příspěvek. Buďte první diskutující.

Nejčtenější

Rodinný dům, Rakousko, Semmering
Rodinný dům, Rakousko, Semmering

Waldstrasse, Steinhaus am Semmering, Semmering, Rakousko
4 500 000 Kč