Nevidím moc rozdílu mezi činěním páně Babicy a vejcem, které se nechá zkazit oplácané bahnem, solí, popelem a bůhví čím ještě.
rozhodně nechutná jako vařené vejce. Mírně zapáchá sirovodíkem, ale to se dá snést a chuť má naprosto nepopsatelnou. Vynikající. Hlavně žloutek
Ale někdo se k oblibě musí projíst, napoprvé mu to může připadat fádní.
A musí být skutečně uleželé, nejlepší když se už žloutek maže; dokud je pevný a na něm cosi jako letokruhy, je příliš čerstvé. Není špatné, ale plnou chuť to nemá.
http://www.municipal.cz/cernevejce/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.municipal.cz/cernevejce/
a všem doporučuju ochutnat, se sojovkou a zázvorem je naprosto luxusní....a hlavně to nezaměňujte s vejcema vařenejma na tvrdo v čaji...to se nedá ani připodobnit!
Že jsem ho u nás Na růžku nezaregistroval je jedno, asi na nás nepsal recenzi. Ale měl jsem divný pocit hned, jak se opřel do Babicy.. slušný člověk si ego nehoní, slušný člověk mlčí.
No a ten blábol o stoletém vejceti,, pána bych pozval, aby popsal vůni mé nohy. Jistě by napsal něco jako že voní.
Vám se líbí, jaké recepty Babica prezentuje?
Ale jestli musel jet ochutnat černá vejce až do Hongkongu, vyhodil prachy. Mohl se stavit ve viet tržnici. Navíc černé vejce opravdu nechutná jako vařené vejce. Už se mi pan Sänger nelíbí. Řeknu to shovívavě: Je diletant.
Vy hodnotíte Hongkongské jídlo podle vietnamstké restaurace v Česku.Takže na italskou pizzu nejlíp do finské restaurace v Moskvě,že?
Možná by Vás zajímalo,že ani kebab vařený v Německu první generací Turků,která se ho v Turecku naučila,není stejný jako ten v Turecku.Oni ho totiž přispůsobili chuti Němců.Když se pak další generace Turků narozená v Německu vrátí do Turecka,každý hned pozná,že je z Německa už jen podle kebabu.
U nás v práci se taky občas servírují neuvěřitelné směsky. Už jst někdy viděli Gyros na kari s houskovým knedlíkem?
:-) Vyfoťte to příště a pošlete do sbírky.
Přeháníte ale šíleně, oběd za 1.000 Kč/osobu :-) I v Pohlreichově Divinis hlavní jídlo nestojí ani polovinu toho, co píšete. A kuchařka podle Romana Vaňka má krásné tradiční české recepty, žádné nevařitelné luxusky. V ceně to vůbec není, troufnu si říct, že podle Vaňka uvařím jídlo za stejné peníze jako podle Babici, ale v nesrovnatelné kvalitě.
Nejprve zkritizuje J.Babicu a jeho pořad.Kastrol za dva tisíce sice nekoupím,ale udělat jídlo za normální cenu ano.Názory,že oběd za 1000kč na 1 osobu je normální gastronomie,to je nesmysl.Nebo umně ušpiněný talíř vydávat za porci.Vypadá to sice hezky,možná i dobře chutná,ale porce vhodná pro modelku,či baletku není pro ty ostatní,běžně pracující.