Diskuze
Céčka na knedlíky. Na typu brambor záleží, radí Roman Paulus
Rané brambory jsou senzační, dají se jíst i jen tak samotné, s trochou mléka nebo tvarohu. Dobré bramborové těsto, kaši nebo bramborák z nich ale nepřipravíte. V tom jsou podle Romana Pauluse nedostižné zase vyzrálejší podzimní hlízy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PS
2. 11. 2014 21:41
No, a take to muzete delat jednodusseji:
instant bramborova kase, mouka, krupice , vejce a sul plus voda ci mleko a je hotovo. A mate knedliky, sisky, noky ci placky. Delam to tak uz 40 let.
0
0
možnosti
VD
V. Dlouhý
1. 11. 2014 20:57
brambory
je to blbý ale většinou kupuji brambory co mají v krámě
0
0
možnosti