Sobota 10. dubna 2021svátek má Darja 15 °C polojasno Předplatné LN

Diskuse k článku

Češi nejvíce kupují eidam. Jak ale chutná správný sýr?

Proč každý sýr chutná jinak? Odpověď jsem hledala v mlékárně Madeta, která vyrábí sýry srovnatelné s francouzskými – čtyři z nich letos získaly zlatou medaili na sýrových soutěžích. Zdejší Kamadet s bílou plísní na povrchu a blaťáckým zlatem uvnitř na soutěži Víno a Destiláty nejlépe doprovodil víno Cabernet Sauvignon.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Doušek 21.6.2010 23:03

jaká náhodička!

V sobotu u nás putoval do odpadků plátkovaný eidam Madeta, který ač v záruce, prorostl nevábnou plísní ještě před prvním otevřením.


Svačiny jsou zbytečné. Stačí jíst dvakrát denně, vysvětluje profesor Anděl

Michal Anděl vedoucí Centra pro výzkum výživy, metabolismu a diabetu 3.... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Nadváhu má v Česku až 44 procent mužů a 31 procent žen. A obezitu dalších 20 procent mužů a 18 procent žen. Statisíce z...

První romské dítě, které skončilo v babyboxu. Romové zuří, matka ho chce zpět

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Je to příběh 217. dítěte, které babyboxy zachránily a prvního romského dítěte, které se v babyboxu ocitlo. Matka...

Kellnera mrzel boj o Prazdroj, Japonci ho drsně přeplatili, říká Dostálek z PPF

František Dostálek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Prakticky od počátku nahlížel auditor a zakladatel české pobočky poradenské firmy KPMG František Dostálek do účetních...