Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi se stále ještě nenaučili jíst vnitřnosti, tuřín ani vodnici, říká šéfkuchař David Kalina

Jako malý kluk při svých experimentech zničil pár hrnců, ale touha objevovat a zkoušet nové věci mu zůstala. Dnes vede pět restaurací a nová menu tak skládá téměř nepřetržitě. I doma ale vaří pořád rád. „Vždycky mě strašně potěší, když mi děti říkají, že jsem nejlepší kuchař na světě,“ usmívá se šéfkuchař David Kalina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J57i47r38i 86P98i94l68n15y

7. 10. 2021 4:35

A také jsme se nenaučili jíst netopejry a hady, to je opravdu děsivé, že?

0 0
možnosti

P34e74t87r 96M45i77n90a97r

6. 10. 2021 22:55

Jo. Je to už tak. Vodnice vyletí do nebes a bude to super potravina. I syrovátka dražší než mléko a pod. Ale jinak, on toho ten znalec moc jako nezná. A navádí lidi proti soudruhům z EU. ;-D

0 0
možnosti

Spíš bych řekl: Češi se odnaučili .....

Vodnici si můj tata vytrhl na poli cestou do školy.

3 0
možnosti

Tuřín by lidi i jedli, stejně jeako v e válce, ale to by neměl stát 60 korun za kilo. S vnitřnostma je to podobně - něco se i nedá sehnat a hospody to ani nevaří.

0 0
možnosti
Foto

Tuřín, jidlo chudiny, kdyz nebyly ani brambory.

0 1
možnosti
Foto

On chce jen nenapadne naznacit, co se v kratke dobe bude jist uplne normalne. Po Zelenych nam ani nic jineho nezbude, slava a dopredu ani krok!!

3 0
možnosti