Diskuze
Češi se stále ještě nenaučili jíst vnitřnosti, tuřín ani vodnici, říká šéfkuchař David Kalina
Jako malý kluk při svých experimentech zničil pár hrnců, ale touha objevovat a zkoušet nové věci mu zůstala. Dnes vede pět restaurací a nová menu tak skládá téměř nepřetržitě. I doma ale vaří pořád rád. „Vždycky mě strašně potěší, když mi děti říkají, že jsem nejlepší kuchař na světě,“ usmívá se šéfkuchař David Kalina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J57i47r38i 86P98i94l68n15y
7. 10. 2021 4:35
A také jsme se nenaučili jíst netopejry a hady, to je opravdu děsivé, že?
0
0
možnosti
P34e74t87r 96M45i77n90a97r
6. 10. 2021 22:55
Jo. Je to už tak. Vodnice vyletí do nebes a bude to super potravina. I syrovátka dražší než mléko a pod. Ale jinak, on toho ten znalec moc jako nezná. A navádí lidi proti soudruhům z EU.
0
0
možnosti
R30o86b37e62r67t 74V38á68l14e90k
6. 10. 2021 13:49
Spíš bych řekl: Češi se odnaučili .....
Vodnici si můj tata vytrhl na poli cestou do školy.
3
0
možnosti
H81a81n12a 69D18o81s60t83á13l21o20v26á
6. 10. 2021 12:13
Tuřín by lidi i jedli, stejně jeako v e válce, ale to by neměl stát 60 korun za kilo. S vnitřnostma je to podobně - něco se i nedá sehnat a hospody to ani nevaří.
0
0
možnosti
R85i34c66h64a33r14d 22Š51l34a23p55k56a
6. 10. 2021 7:58
Tuřín, jidlo chudiny, kdyz nebyly ani brambory.
0
1
možnosti
M90i90l15a89n 82N18e68s82p18o23r
6. 10. 2021 8:50
On chce jen nenapadne naznacit, co se v kratke dobe bude jist uplne normalne. Po Zelenych nam ani nic jineho nezbude, slava a dopredu ani krok
3
0
možnosti