130 let

Diskuze

Češi se stále ještě nenaučili jíst vnitřnosti, tuřín ani vodnici, říká šéfkuchař David Kalina

Jako malý kluk při svých experimentech zničil pár hrnců, ale touha objevovat a zkoušet nové věci mu zůstala. Dnes vede pět restaurací a nová menu tak skládá téměř nepřetržitě. I doma ale vaří pořád rád. „Vždycky mě strašně potěší, když mi děti říkají, že jsem nejlepší kuchař na světě,“ usmívá se šéfkuchař David Kalina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J59i54r48i 84P32i91l88n66y

7. 10. 2021 4:35

A také jsme se nenaučili jíst netopejry a hady, to je opravdu děsivé, že?

0 0
možnosti
PM

P74e72t78r 94M11i33n17a96r

6. 10. 2021 22:55

Jo. Je to už tak. Vodnice vyletí do nebes a bude to super potravina. I syrovátka dražší než mléko a pod. Ale jinak, on toho ten znalec moc jako nezná. A navádí lidi proti soudruhům z EU. ;-D

0 0
možnosti
RV

Spíš bych řekl: Češi se odnaučili .....

Vodnici si můj tata vytrhl na poli cestou do školy.

3 0
možnosti
HD

Tuřín by lidi i jedli, stejně jeako v e válce, ale to by neměl stát 60 korun za kilo. S vnitřnostma je to podobně - něco se i nedá sehnat a hospody to ani nevaří.

0 0
možnosti
Foto

Tuřín, jidlo chudiny, kdyz nebyly ani brambory.

0 1
možnosti
Foto

On chce jen nenapadne naznacit, co se v kratke dobe bude jist uplne normalne. Po Zelenych nam ani nic jineho nezbude, slava a dopredu ani krok!!

3 0
možnosti