Úterý 28. května 2024, svátek má Vilém
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi se stále ještě nenaučili jíst vnitřnosti, tuřín ani vodnici, říká šéfkuchař David Kalina

Jako malý kluk při svých experimentech zničil pár hrnců, ale touha objevovat a zkoušet nové věci mu zůstala. Dnes vede pět restaurací a nová menu tak skládá téměř nepřetržitě. I doma ale vaří pořád rád. „Vždycky mě strašně potěší, když mi děti říkají, že jsem nejlepší kuchař na světě,“ usmívá se šéfkuchař David Kalina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J56i37r65i 34P89i31l37n66y

7. 10. 2021 4:35

A také jsme se nenaučili jíst netopejry a hady, to je opravdu děsivé, že?

0 0
možnosti
PM

P66e11t84r 29M16i77n87a75r

6. 10. 2021 22:55

Jo. Je to už tak. Vodnice vyletí do nebes a bude to super potravina. I syrovátka dražší než mléko a pod. Ale jinak, on toho ten znalec moc jako nezná. A navádí lidi proti soudruhům z EU. ;-D

0 0
možnosti
RV

Spíš bych řekl: Češi se odnaučili .....

Vodnici si můj tata vytrhl na poli cestou do školy.

3 0
možnosti
HD

Tuřín by lidi i jedli, stejně jeako v e válce, ale to by neměl stát 60 korun za kilo. S vnitřnostma je to podobně - něco se i nedá sehnat a hospody to ani nevaří.

0 0
možnosti
Foto

Tuřín, jidlo chudiny, kdyz nebyly ani brambory.

0 1
možnosti
Foto

On chce jen nenapadne naznacit, co se v kratke dobe bude jist uplne normalne. Po Zelenych nam ani nic jineho nezbude, slava a dopredu ani krok!!

3 0
možnosti