Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Chřestová polévka s parmazánovými krekry. Jak na ni?

Chřest patří mezi typické jarní sezónní suroviny. Hodně lidí se ho zbytečně bojí nebo ho připravuje stále stejným způsobem, takže se brzy přejí. Blanšírovaný, vařený či pečený chřest s holandskou omáčkou, nebo obalený v plátcích sušené šunky je skvělý, o tom žádná. Ale zkuste si ho jednou připravit třeba jako sytou krémovou polévku, doplněnou o křupavé parmazánové krekry. Věřím, že si pochutnáte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

K čemu je recept na chřestovou polévku v říjnu, když období, kdy se prodává ten v Evropě pěstovaný (tedy zdravější) je od začátku března do konce května?

0 0
možnosti