Diskuze
Chřestová polévka s parmazánovými krekry. Jak na ni?
Chřest patří mezi typické jarní sezónní suroviny. Hodně lidí se ho zbytečně bojí nebo ho připravuje stále stejným způsobem, takže se brzy přejí. Blanšírovaný, vařený či pečený chřest s holandskou omáčkou, nebo obalený v plátcích sušené šunky je skvělý, o tom žádná. Ale zkuste si ho jednou připravit třeba jako sytou krémovou polévku, doplněnou o křupavé parmazánové krekry. Věřím, že si pochutnáte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
VT
V88l45a10ď23k46a 49T23r70o79s91k64o
5. 10. 2019 17:05
K čemu je recept na chřestovou polévku v říjnu, když období, kdy se prodává ten v Evropě pěstovaný (tedy zdravější) je od začátku března do konce května?
0
0
možnosti