Diskuze
Jíst dobře neznamená jíst draze, říká šéfkuchař
Tomáš Reisinger, šéfkuchař nepřehlédnutelné restaurace Na Jitrách ve středočeských Semicích a zároveň gastronomický garant projektu Chuťopis.cz, nám odpověděl na několik otázek, jaká panuje situace kolem místních surovin v malých regionálních restauracích. Kdysi vařil pro Niki Laudu v Rakousku a věnoval se 16 let tradiční rakouské kuchyni, vyučil se v Intercontinentalu a pracoval v Alcronu. Nyní se snaží o pozvednutí úrovně surovin v českých restauracích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
LP
18. 2. 2015 16:53
Obrázek pečeně? pěkný, ale
chybí šťáva z pečeně, jíst knedlíky nasucho je barbarství.
0
0
možnosti