Diskuze
Dobrý výčepní musí o zákazníka pečovat, tvrdí odborník
Nejen zručnost, ale tak charisma a umění komunikovat s lidmi patří k práci úspěšného výčepního v současné době.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
KP
K. Pořická
17. 10. 2010 23:51
Ta pěna na ilustračním fotu,to není pivní pěna,
to jsou "mydlinky" Buď blbé pivo,nebo nešikovné ruce,či neumyté sklo,nebo vše dohromady. Tohle se vám, "!odborníku", nepovedlo
0
0
možnosti
JP
J. Pašek
17. 10. 2010 17:54
1/2L koňských chcanek obsahuje 160-210 kalorií . . .
Holdování je recept na chudobu, obezitu a sirhosu jater . . ..
0
0
možnosti