130 let

Diskuze

Dobrý výčepní musí o zákazníka pečovat, tvrdí odborník

Nejen zručnost, ale tak charisma a umění komunikovat s lidmi patří k práci úspěšného výčepního v současné době.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

K. Pořická

17. 10. 2010 23:51
Ta pěna na ilustračním fotu,to není pivní pěna,

to jsou "mydlinky" Buď blbé pivo,nebo nešikovné ruce,či neumyté sklo,nebo vše dohromady. Tohle se vám, "!odborníku", nepovedlo

0 0
možnosti
JP

J. Pašek

17. 10. 2010 17:54
1/2L koňských chcanek obsahuje 160-210 kalorií . . .

Holdování je recept na chudobu, obezitu a sirhosu jater . . ..

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás