Diskuze
Domácí kvásek krok za krokem. Jak ho živit a omlazovat?
Chtěli byste doma založit kvásek, ale nevíte jak na to? Předem se připravte, že je třeba se o něj neustále starat, živit ho a omlazovat. Jak na to vám poradí šéfkuchař Scott Van Wagenen z brasserie Maximilian.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PK
P58e12t73r95a 27K19o54v60á61ř84o47v49á
7. 4. 2020 22:17
Jinak je ten článek trošku blábol. Kvásek se dá vypěstovat i bez té tabulky. A stačí mu 1-2x týdně dát lžíci mouky a vody. Zemřít nemůže. I když na něj zapomenete, vždycky se dá oživit.
0
0
možnosti
PN
P87a69v13e18l 26N52e76u94b90a58u29e64r
7. 4. 2020 17:54
Jako rada perfektní, ale ta mouka je hrubá, hladká, kukuřičná, ječmená, rýžová hladká ?
0
0
možnosti
PK