Středa 1. května 2024, Svátek práce
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Domácí kvásek krok za krokem. Jak ho živit a omlazovat?

Chtěli byste doma založit kvásek, ale nevíte jak na to? Předem se připravte, že je třeba se o něj neustále starat, živit ho a omlazovat. Jak na to vám poradí šéfkuchař Scott Van Wagenen z brasserie Maximilian.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jinak je ten článek trošku blábol. Kvásek se dá vypěstovat i bez té tabulky. A stačí mu 1-2x týdně dát lžíci mouky a vody. Zemřít nemůže. I když na něj zapomenete, vždycky se dá oživit.

0 0
možnosti
PN

Jako rada perfektní, ale ta mouka je hrubá, hladká, kukuřičná, ječmená, rýžová hladká ? ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PK