Diskuze
Domácí tlačenka je delikatesa. Jak na ni poradí foodblogerka
Co vy a tlačenka? Máte rádi, nebo nemáte? Děláte, nebo jen kupujete? Pokud jste se její přípravy do teď tak trošku báli, zkuste to se mnou. Věřím, že se vám povede hned na poprvé a úžasně si pochutnáte. U domácí přípravy je totiž skvělé, že si můžete sami určit, nakolik bude tlačenka tučná, jestli použijete spíše libové maso... Zkrátka si ji můžete vytunit přesně podle své chuti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JN
J34a85r68o51m26i71r 79N71o44v72a33k
8. 5. 2021 23:24
Vepřová kolena, nožičky, srdce ? Fujtajxl .. to bych nevzal do huby. Raději si koupím tlačenku u řezníka
0
0
možnosti
M29i23r44o14s45l90a31v 48V22l63a65s89á22k
8. 5. 2021 11:43
Proč uveřejňujete rady laiků, (tedy nečesky foodblogerů) místo profíků - řezníků (ev. kuchařů). Číst to, je naprostá ztráta času.
0
0
možnosti
MR
M43a16r40t45i80n 29R63o93h97o89v11s79k98ý
8. 5. 2021 7:17
Dle receptů žije valná většina žen ve světě kde existují dvourozměrné krychle 2x2 cm.
0
0
možnosti
VM
V19l57a50s43t51a 82M74o39k14r37ý
8. 5. 2021 6:56
Z kterýpak kuchařky to vyšťourala ? A vařila někdy tu tlačenku !
Já dám raději na rady/recepty mistrů řezníků, kuchařů.
0
0
možnosti