Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Domácí tlačenka je delikatesa. Jak na ni poradí foodblogerka

Co vy a tlačenka? Máte rádi, nebo nemáte? Děláte, nebo jen kupujete? Pokud jste se její přípravy do teď tak trošku báli, zkuste to se mnou. Věřím, že se vám povede hned na poprvé a úžasně si pochutnáte. U domácí přípravy je totiž skvělé, že si můžete sami určit, nakolik bude tlačenka tučná, jestli použijete spíše libové maso... Zkrátka si ji můžete vytunit přesně podle své chuti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Vepřová kolena, nožičky, srdce ? Fujtajxl .. to bych nevzal do huby. Raději si koupím tlačenku u řezníka :-)

0 0
možnosti
Foto

Proč uveřejňujete rady laiků, (tedy nečesky foodblogerů) místo profíků - řezníků (ev. kuchařů). Číst to, je naprostá ztráta času.

0 0
možnosti
MR

Dle receptů žije valná většina žen ve světě kde existují dvourozměrné krychle 2x2 cm.

0 0
možnosti
VM

Z kterýpak kuchařky to vyšťourala ? A vařila někdy tu tlačenku !

Já dám raději na rady/recepty mistrů řezníků, kuchařů.

0 0
možnosti