Úterý 21. května 2024, svátek má Monika
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Fenomén poledních menu. Kolik dáme za oběd?

Den co den, od pondělí do pátku, vyrážejí kolem poledne statisíce českých zaměstnanců do svých závodních kantýn, jež měly původně sloužit jako restaurace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P. Sulc

24. 7. 2011 23:47
Zapadni stravovani, pouze pri zapadnich platech

0 0
možnosti
JT

J. Tachovský

24. 7. 2011 21:15
Super rada

Je to drahe - nejezte.

0 0
možnosti
DK

D. Kramolišová

24. 7. 2011 9:09
Co je...

Co je to za hloupost...závodní stravování už měl Baťa...pro své učně dokonce od rána až do večera za pár kaček...a pro zaměstnance se nikdy o rest. stravování nehovořilo...a do limitu na stravu automaticky spadl rabat...

0 0
možnosti