Diskuse
Italská klasika. Připravte si cuketové rollatini
Rollatini se běžně připravují ze silnějších plátků lilku, které se předem upečou, aby byly dostatečně měkké. Přeci jen, lilek je tvrdohlavý a trvá mu to o něco déle, než zvláční. Tento klasický italský recept jsem si drze půjčila a upravila ho do verze s cuketou. Uznávám, není zrovna nejjednodušší, ale těch pár minut navíc, které v kuchyni strávíte přípravou, se vám odmění skvělou chutí a na pohled velmi efektním jídlem. Takže se obrňte trpělivostí a pojďme na to
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pronájem komerčních prostor Přeštice okr Plzeň - jih
Rybova, Přeštice, okres Plzeň-Jih
18 000 Kč/měsíc