Diskuse k článku: Jak na vepřový hřbet s jelítkem a cizrnou? Zkuste recept šéfkuchaře

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 2
  • Poslední: 30.8.2018 23:35
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
El-Lobo 30.8.2018 12:08

Zachovat českou chuť? Pistácie, batáty, olivový olej, cizrna... Z české chuti jen to jelito (bez majoránky, česneku, nového koření, kmínu, proboha!?) Se mně zdá, že kuchaři už všecko vymysleli a teď jen nevědí roupama co.

J. Škodák 30.8.2018 23:35

Co je to vůbec ta česká chuť? Vypadá to na tom talíři jako nějaký sladký dezert!

Najdete na Lidovky.cz