Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak uvařit nejlahodnější svíčkovou omáčku? Přidejte tymián

Jeho svíčková omáčka je oficiálně nejlepší v Česku. Jaké používá ingredience a jak při přípravě nejoblíbenějšího českého jídla postupuje? "Recept mám od své babičky a tam mi vždy radila, že musím přidat tymián," říká v rozhovoru kuchař restaurace Větruše Stanislav Dunka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

9. 5. 2013 23:32
Co je to prosím bernandýn?

To je nějaká bylinka?

0 0
možnosti
PS

10. 5. 2013 5:18
Re: Co je to prosím bernandýn?

No, nevim. Nejak se mi nekterych prisad zda mnoho, hlavne toho cukru a mouky. Neuvadi ale vahu masa, mozna je to pro pracovniky v kamenolomu, teda ne ty v kanclu. A ten sv. Bernard se jiste toci v hrobe jako vrtule. Ale je obdivuhodne , jak jste vsimacna a jak vam neutece ani nejmensi pitomost. Nemate praxi v FBI ci tak nejak?

0 0
možnosti
PJ

P. Janáček

9. 5. 2013 9:02
hořčice?

hmm

vyzkouším, ale tu jsem teda nikdy nedával

0 0
možnosti