Diskuze
Jako první v Paříži mají na jídelníčku hmyz. Restaurace slaví úspěch
V Paříži označované za jedno z center světové gastronomie budí nyní novou pozornost zavedená restaurace Le Festin Nu, která od října nabízí ve svém běžném jídelníčku i různě upravený hmyz či jiné členovce. Podle webu časopisu Marie Claire je o tuto první podobnou nabídku ve francouzské metropoli až překvapivě velký zájem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
LW
26. 11. 2013 15:07
Ať si to jí kdo chce a nevnucuje nám to.
Jsem zvědav, kdy nějaký chytrolín přijde s módním trendem jíst howna.
0
0
možnosti
MR
23. 11. 2013 13:07
proč nám pořád cpou hmyz?
Jídla je tolik, že se vyhzuje. Hmyz ať jedí tam, kde jsou na to zvyklí!!
0
0
možnosti
KN
K. Novák 181
23. 11. 2013 10:23
Jako první v Paříži mají na jídelníčku hmyz.
Dobrou chuť!.
0
0
možnosti