Diskuze
Koleno knedlo zelo. Jak si ho připravit doma, aby bylo měkké a šťavnaté poradí Jan Punčochář
Pečené vepřové koleno patří ke stálicím českých hospodských jídelníčků: nejlíp chutná s dušeným zelím nebo jinou kyselou přílohou – a taky s pivem. Jak si ho připravit doma, aby bylo příjemně měkké a šťavnaté, a přitom už na pohled vypečené, zlatavé a neodolatelně lesklé?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MH
M32i78l56a57n 40H25a71r89v75á11n66e63k
15. 11. 2021 7:39
Z 90 procent uvařit a potom dopéct , tak to dělají všude, jinak by zavařili elektroměr.
5
1
možnosti
HD
H56a31n23a 37D61o63s69t92á89l34o17v73á
15. 11. 2021 10:48
Většinou jsou trouby plynové, ale ano, dělává se to tak. Podle mě je nejlepší ten, kdo to umí udělat pořádně a docílit nahoře kůžičku, která je třehká, křupavá, ale ne trvdá, a maso měkké včetně šlach, to ke kolenu patří.
3
0
možnosti
VM
V59l39a91s71t24a 28M73o73k26r61ý
15. 11. 2021 7:06
No, pohrát si s tím. Žádný - šup na krávu, už je tele.
Klasická česká kuchyně vyžaduje čas a pečlivost.
3
0
možnosti