Diskuze
Koronavirus a restaurace. Stát by měl drobným podnikatelům pomoci, říkají šéfkuchaři
Mnozí z nich nepracují vůbec, někteří se snaží přizpůsobit a během celostátní karantény alespoň jídla rozvážejí. Co šéfkuchaři dělají ve volném čase a co to znamená pro jejich restaurace?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
J72a90r49o36s19l51a73v 61K11o98u73t88s33k82ý
19. 3. 2020 8:58
Lidé se doma naučí vařit a zjistí,že je jídlo lepší než ty blafy z restaurací.
0
0
možnosti
MA
M40i18l29a72n 97A74d22a26m55e64c
19. 3. 2020 7:45
Souhlasím s pomocí těmto podnikatelům, zvláště pak těm, co zaměstnávají lidi. Mělo by se vycházet i z jejich daňových přiznání z minulých let a přispívat více zaměstnavatelům a těm, co platí daně. Byl bych opatrný u těch, co léta daně z příjmů neplatí a státu odvádějí i minimální zálohy na zdravotní i sociální pojištění. Hlavně je potřeba pomoci restauracím na venkově, aby nezanikly.
0
0
možnosti