Diskuse

Koronavirus a restaurace. Stát by měl drobným podnikatelům pomoci, říkají šéfkuchaři

Mnozí z nich nepracují vůbec, někteří se snaží přizpůsobit a během celostátní karantény alespoň jídla rozvážejí. Co šéfkuchaři dělají ve volném čase a co to znamená pro jejich restaurace?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JK

Lidé se doma naučí vařit a zjistí,že je jídlo lepší než ty blafy z restaurací. Rv

0 0
možnosti
MA

Souhlasím s pomocí těmto podnikatelům, zvláště pak těm, co zaměstnávají lidi. Mělo by se vycházet i z jejich daňových přiznání z minulých let a přispívat více zaměstnavatelům a těm, co platí daně. Byl bych opatrný u těch, co léta daně z příjmů neplatí a státu odvádějí i minimální zálohy na zdravotní i sociální pojištění. Hlavně je potřeba pomoci restauracím na venkově, aby nezanikly.

0 0
možnosti
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.