Diskuze
Koronavirus dal Čechům šanci vyzkoušet si, o čem je vaření. Do restaurací se už těší, míní šéfkuchař Punčochář
Restaurace U Matěje v budově bývalého výčepu v poklidné vilové čtvrti na pražské Hanspaulce je splněný sen Jana Punčocháře. Když ji loni 1. května otevíral, na jeho poctivou českou kuchyni se stály fronty. Netušil, že na první výročí bude mít namísto bujarých oslav zavřeno a nebude mu zrovna do smíchu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
I74v48a66n 41K77a72z55i51m29o17u70r
7. 5. 2020 13:20
Myslím, že panu Punčochářovi velmi ublíží porotcování v soutěži Master Cheef. Ta hodnocení nejsou příliš objektivní, často jsou vyřazeni lidé, kteří si to nezaslouží a zcela evidentně bez jakýchkoliv skrupulí je protěžována paní Pavlína, která již několikrát zavařila tak, že měla být vyřazena. Pokud jí tu soutěž opravdu nechali vyhrát, tak to myslím pocítí i ve svých restauracích.
0
0
možnosti
OU
O36d32s77t25r68a93n36ě32n88ý 47U68ž87i88v76a66t33e31l
7. 5. 2020 8:35
Uživatel požádal o vymazání
0
0
možnosti