130 let

Diskuze

Koronavirus dal Čechům šanci vyzkoušet si, o čem je vaření. Do restaurací se už těší, míní šéfkuchař Punčochář

Restaurace U Matěje v budově bývalého výčepu v poklidné vilové čtvrti na pražské Hanspaulce je splněný sen Jana Punčocháře. Když ji loni 1. května otevíral, na jeho poctivou českou kuchyni se stály fronty. Netušil, že na první výročí bude mít namísto bujarých oslav zavřeno a nebude mu zrovna do smíchu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že panu Punčochářovi velmi ublíží porotcování v soutěži Master Cheef. Ta hodnocení nejsou příliš objektivní, často jsou vyřazeni lidé, kteří si to nezaslouží a zcela evidentně bez jakýchkoliv skrupulí je protěžována paní Pavlína, která již několikrát zavařila tak, že měla být vyřazena. Pokud jí tu soutěž opravdu nechali vyhrát, tak to myslím pocítí i ve svých restauracích.

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás