Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Lahodná večeře? Hovězí ossobuco na červeném víně s bramborovou kaší

Ossobuco je tradiční italský pokrm, nejlepší na světě si dáte v okolí Milána. Základem jídla je plátek masa z telecího kolena uříznutý napříč i s kostí z dolní části nohy (kližky), uvařit ho ale můžete i z hovězího masa. Zkuste recept kuchaře Lukáše Nevyjela z restaurace Nota Bene.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

6. 3. 2019 11:08

Nějak si nemohu poct, ale mně rajčata a víno v jídle vadí, a to mám italskou kuchyni docela rád, ale jen něco. Raději mám pečené maso na pivě s česnekem a k tomu může být i bramborová kaše, ale ta naše středoevropská. Nepohrdnu ani pečenými bramborami nebo klasickými šťouchanými. Ale každý máme rád něco jiného.

0 0
možnosti
FK

6. 3. 2019 11:08

oprava: pomoct

0 0
možnosti