Diskuze
Máte rádi bůček? Naučte se jej připravit jako asijskou roládu
Děkujeme za pochopení.
B68o27h15u97s80l48a70v 29R61a92m42e30š
Nějak netuším, jak se může bůček (cokoli) ponořeného v nálevu péct...
J78a70r74o76m37i68r 11N83o86v49a45k
U bůčku hodně záleží na tom, jak se upraví .. pokud si ho upeču a budu se jej pokoušet jíst teplý, nedopadne to dobře .. stejně tak u té asijské rolády. Já to pravděpodobně nedám, asiati mají v tučném naopak obrovskou zálibu, ti se po tom mohou utlouct. Ovšem takový uzený bůček , nebo na grilu připravené plátky bůčku , nechci psát slaniny , ale toho co se už u nás prodává pod názvem bacon .. tak to jsou delikatesy ..
F89r54a74n52t33i87š43e70k 27K48u25s86á60k
Tak pokud nejsem vegetarián, tvrdím, že bůček nemá alternativu. Já, jako diabetik, ho jím jen občas a jen menší množství a v kombinaci s tělesnou aktivitou. Pak je naprosto neškodný. Dobře pečený nebo grilovaný je lepší než steak nebo sterilní kuře. Jenže uznávám jen klasickou českou úpravu a při pečení nebo grilování je účelné použít pivo. Může být i med, ale jako diabetik ho nemohu. A aromatické bylinky co nejméně, potlačí chuť masa. Příloha, nejlépe dobrý chléb. Nápoj, jedině pivo. A roláda, zase jen na český způsob. Jó, jsem konzervativec.