Diskuze
Moje cesta do Parmy a zpět
Děkujeme za pochopení.
Tomáš
Vážená paní Michopulu
Dokážete velmi přitažlivě a barvitě vylíčit správnou přípravu všelijakých gurmánských lahůdek. Jste také sama velice hezká a přitažlivá, zároveň inteligentní, zcestovalá a zečtělá. Četl jsem Vaše příspěvky i svého času v Reflexu. To vše dodává Vaší sebeprezentaci velkou legitimitu a je to pro mnoho lidí přitažlivé. Ale ani Vy ani všichni ti, kterým tečou sliny po bradě při např.dokonalém popisu výroby parmské šunečky nezmění to, že na začátku toho všeho je živý tvor s inteligencí tříletého dítěte, který za svého života neskutečně trpí a pak je nemilosrdě zabit jen proto, abyste se mohli rozplývat nad produkty vyrobené z jeho mršiny...
celim
Re: Vážená paní Michopulu
Asi Vám masíko nechutná, když tak žvaníte! ten tvor by totiž vůbec nežil, kdyby ho někdo pak nechtěl zkonzumovat. Jinak si uvědomte jak vypadá lidský trávicí trakt! Kdyby měl být člověk od přírody vegetarián, tak by vypadal úplně jinak! Může se stát,že někomu nedělá maso dobře, ale je to výjimka, neboť člověk je především všežravec! Nevím, co by Vám asi řekl takový tygr, kdybyste ho chtěl krmit sojovým masem!
Petr z Liberce
Re: Vážená paní Michopulu
My "všežravci" jsme zkrátka takoví klidnější, vyrovnanější. Ještě jsem nezažil, že by na stránkách vegetariánů kvičel nějaký masožravec o tom, jak je to proti přírodě . První půlka Vašeho příspěvku je skvělá (že je Hanka hezká, přitažlivá atd.), ale ta druhá? Jestli chcete stavět na hlavu přirozený potravní řetězec, prosím. Ale dejte nám s tím pokoj pod článkem o parmské šunce! Vždyť nám "všežravcům" je naopak zcela buřt, když vegetarián ohlodává nějaké křoví či co. Když mu to chutná, tak ať si dá .
Věřím, že už se to příště nestane
vss
Re: Vážená paní Michopulu
Vegetarián to křoví nestresuje ve velkochovných koncentrácích.