Diskuze
Tatarák z mrkve. Vegetariánská pochoutka podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Ne každý má puzení dopřát si aspoň tu a tam syrové maso. Pro ty, tedy nejenom pro ně, je tu nemasová verze oblíbené hospodské klasiky: tatarák z pečené mrkve, který můžete bez obav nabídnout i dětem – a samozřejmě také vegetariánům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JR
J36a19n 82R79e97i78c76h15a94r89d66t
17. 3. 2023 20:59
Jíst tatarák z mrkve je to samé, jako souložit a při tom nemít koule.
0
0
možnosti
VM
V89l36a14s68t66a 41M51o12k30r38ý
14. 3. 2023 7:19
Tatarák je pouze jeden - a to z kvalitního hovězího masa.
Tyhle všelijaký patlaniny, jenom parazitují na názvu/značce
1
0
možnosti
NB
N78a88ď35a 36B76r35y18c63h62t11o93v36á
13. 3. 2023 10:15
Recept zajímavý, vyzkouším, ale zarazil mě ten 1,5 kg mrkve - jestli to má být předkrm nebo lehká svačinka, tak to vychází na cca 10 - 15 porcí...
1
0
možnosti